Magazin

Aweol
Blog
Kik vagyunk?
Kik vagyunk?
2023.08.23
13:09

Üdvözöllek az állatorvosod.hu oldalon, ahol a Te kis kedvenced boldogsága és egészsége a legfontosabb számunkra!

Szerintünk minden apró  mancs gondos odafigyelést és kényeztetést érdemel – és mi ebben melletted állunk.

Ugye, nem csak bennünk mertült fel az a gondolat, hogy Kedvenceink is ugyanolyan figyelmet és gondoskodást érdemelnek, mint bármelyik másik családtagunk? Gondolj csak bele, a jókedvű cirmos macska és a vidám csóváló farkú kutya milyen sok boldogságot hoz az életedbe. És itt vagyunk mi, az állatorvosod.hu, hogy segítsünk bundás barátaidnak egy hosszú, egészséges és boldog élet felé vezető úton.

A mi küldetésünk nem csak egy egyszerű weboldal mögött lapuló szlogen, hanem elkötelezettség, amely szívünkhöz közel áll. Hisszük, hogy a kisállatokat is olyan gondossággal kell körülvenni, mint amit a saját szeretteinknek nyújtunk. Ezért hoztuk létre a magyországi állatorvosokkal közösen az állatorvosod.hu-t, ahol minden szolgáltatás a Te és Kedvenced kényelmét és egészségét helyezi előtérbe.

Miért érdemes hozzánk csatlakoznod?

Regisztrálva az állatorvosod.hu-ra, számtalan előnyt élvezhetsz:

Egyszerű időpontfoglalás: Pár kattintással online foglalhatsz időpontot a regisztrált állatorvosodhoz, mintha csak a moziba váltanál jegyet.

Egészségmegőrző csomagok: Ez egy olyan lehetőség, ami hosszú távon nem csak a kisállatod egészségét óvja meg, de pénztárcabarát szolgáltatás is. Előfizetésed révén rendszeres állatorvosi ellenőrzést biztosítunk, és így időben felfedezhetjük az esetleges problémákat, mielőtt azok súlyosabbá válnának. Ezáltal kevesebb pénzt kell majd költened a hosszú távú kezelésekre vagy sürgősségi ellátásra. A program részeként kapott állatorvosi tanácsadás, kedvezmények és egy éven át tartó részletfizetési lehetőség további segítséget nyújtanak az egészségmegőrzésben és a pénzügyi terhek enyhítésében.

Rendszeresen szervezett orvosi viziteket és ellenőrzéseket biztosítunk. Az előre megszervezett időpontok megkönnyítik a naptárodban való tervezést, így több időd marad más fontos dolgokra.

A kisállatod számára megfelelő oltásokat, diagnosztikai- és szűrővizsgálatokat, továbbá ellenőrzéseket biztosítunk, amelyek hozzájárulnak a betegségmegelőzéshez és a hosszabb, boldogabb élethez. A korai diagnózis és a rendszeres ellenőrzések révén olyan betegségeket vagy egészségügyi problémákat is időben felismerhetünk, amelyek halálos veszélyt jelenthetnek Kedvenceidnek.

Tehát, ahelyett hogy csak várnál, amíg a kisállatod egészségi problémái nagyobbá válnak és több pénzbe, időbe és aggodalomba kerülnek, egészségügyi programunk részeként proaktívan gondoskodhatsz róluk.

Állateledel- és felszerelés Webshop: Webáruházunkban a népszerű márkák mellett olyan, csak állatorvosoknál elérhető funkcionális állateledeleket és étrend-kiegészítőket forgalmazunk, amelyeket más webáruházakban egyáltalán nem, vagy ritkán érhetőek el. Az állatorvosod.hu össze van kötve a legtöbb állatorvosi rendelőben használt praxisszoftverrel, így állatorvosod a vényköteles állatgyógyszereket (bolha,kullancs, szívféreg elleni készítmények) is gond nélkül fel tudja írni, és a vásárolói kosaradhoz tudja adni. Rendelj kényelmesen otthonról, mi pedig házhoz szállítjuk a termékeket, így megspórolva Neked az időt és a fáradságot.

Gyere, és csatlakozz az állatorvosod.hu családjához, ahol a te kis barátod a mi kis barátunk is. Mert nekünk minden állat számít.

Szeretettel várunk!

Az állatorvosod.hu csapata

Hasznosnak találtad cikkünket?