Hogyan válassz termékeket?

Hogyan válasszon terméket?

Az Állatorvosod.hu Webáruházban kényelmesen és könnyen megtalálhatod a termékeket, amiket meg szeretnél vásárolni kedvencednek. Ha nem tudod, hogy pontosan, hogy mit szeretnél megrendelni, a keresők és a különböző szempontok alapján történő szűrések segítségével könnyen rátalálhatod a legmegfelelőbb termékeket.

Keresés kulcsszó alapján: ha tudod a keresett  termék nevét, kezdd el beírni az oldal tetején található kereső mezőbe. Segítünk megtalálni azzal, hogy a kereső már a beíráskor megmutatja azokat a termékeket, melyek nevében szerepel a kulcsszó és az raktáron van. Találat egyezéskor a keresőben lenyíló listából tudsz választani. Elképzelhető, hogy sokkal több a találat, mint amennyit a lista meg tud egyszerre jeleníteni. Ilyenkor kattints az összes találat megtekintésére. Ha nincs találat, a nagyító ikonra kattintva nem csak a névben való egyezés szerint kapsz listát, hanem a termék leírásában is keres a rendszer. Fontos: ha a termék nem jelenik meg a keresőben, előfordulhat, hogy éppen nem rendelhető. 

Katalógus böngészése: amennyiben csak böngészni szeretnél a termékkatalógusban, akkor a felső menüsorban az egyes állatfajtákból kiindulva teheted ezt meg. Itt láthatod az összes termékkategóriát, amikbe rendezve találhatóak az egyes állatfajoknak kínált termékeink! Elkézpelhető, hogy egy-egy menüponthoz olyan sok alkategória tartozik, hogy egy nézetben nem látszik. Ilyenkor a megnyíló menüben lévő csúszkával tud lejjebb görgetni a menüpontok között.

Keresés termék szűkítéssel: ha nem tudod, hogy pontosan milyen terméket szeretnél, de ismered kedvenced méretét és életkorát, esetleg azt, hogy milyen márka érdekel, akkor a menüpontok kiválasztása után a termékeket összefogó lista oldalon további szűréseket tudsz végrehajtani. A részletes szűrőket a terméklista bal oldali sávjában találod meg. Használd a  a Gyorsnézetet, ami nem más, mint egyszerre több terméket megjelenítő terméklista. Így nem kell minden termékoldalt egyesével végig nézned. Ezzel a funkcióval betekinthetsz a termék adataiba, és kosárba helyezheted a termékeket anélkül, hogy elhagynád a találati lista oldalt.

A termék részletes oldalán elolvashatod a termék leírását, összetételét, használati útmutatóját, információkat kaphatsz a szállítási feltételekről, kedvencek közé teheted és bekapcsolhatod az árfigyelő szolgáltatást (esetleges későbbi vásárláshoz - ehhez regisztráció kell), illetve megnézheted, hogy másoknak mi volt a tapasztalata az adott termékkel kapcsolatban. 

 Vissza a főoldalra